21.2.2012

Synnytystuskia

Joidenkin asioiden on vain pakko tulla maailmaan. Niitä ovat esimerkiksi lapset. Ikuisesti raskaana oleminen ei vain ole mahdollista, joskin houkutteleva ajatus siinä vaiheessa odotusta kun tajuaa että se vauva on todella synnytettävä ulos ja kaikenlisäksi sieltä.


Myös päähänpistoista voi kehkeytyä ajatuksia, jotka vain kasvaa ja kasvaa ja lopulta ne pitää pullauttaa ulos ja toteuttaa.

Tämä blogi oli yksi sellainen ajatus. Ja nyt se on sitten pullahtanut tähän maailmaan.

Lapsen syntymään liittyy tunnetusti paljon tunteita, ja vähän saman jännän äärellä huomaan olevani tämän vastasyntyneen bloginikin kanssa: apuaosaanksmänytsittenkäänmitäänkirjottaa ja tietysti se kaikkein kauhein: mitäjostätäeiluekaankoskaanikinäyhtäänkukaan...!

No, omaksi iloksihan niitä vauvojakin maailmaan pykätään, miksei siis myös blogeja :) Jokatapauksessa olen iloinen että saan jakaa arkeani juuri sinun kanssasi, tervetuloa!

Arkihan on juhlaa :)


1 kommentti:

  1. Onnea Vastasyntyneelle :). Minäkin muistan nuo tunteet kahden vuoden takaa, niistä silloin blogiini jotain taisin kirjoittaakin. Blogi on yhä hengissä, välillä se elää kiivaammin, välillä se on levossa. Mutta olemassa.

    VastaaPoista

Jätä jälki käynnistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...